Suport Tehnic

Unelte pentru Gradina

Va recomandam sa efectuati pornirea produsului dvs. prin intermediul Serviceului – profesionistii din Service va pot face recomandari suplimentare privind pornirea si utilizarea produsului dvs. Costul aferent pornirii si operatiunilor de service (manopera si consumabile) se achita direct Serviceului.

ATENTIE: Garantia reprezinta limita de timp care curge de la data dobandirii produsului pentru care producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii produsului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele sunt exclusiv de fabricatie si nu din cauza Clientului (sau a utilizarii necorespunzatoare cu instructiunile din Manualul de Utilizare)! Deci Garantia acopera viciul de fabricatie si nu defectele datorate utilizarii improprii!

ATENTIE: Produsele se aduc curate la service pentru diagnosticare – in situatia in care pentru a putea diagnostica produsul, acesta trebuie mai intai curatat, costul operatiunii se achita separat – aceasta nu se efectueaza gratuit!

In situatia in care sunt necesare operatiuni suplimentare la Service (schimbare ulei, bujii, curatire sau spalare piese, etc.), acestea se vor efectua si achita de catre Client conform unui deviz de reparatii acceptat in prealabil de catre acesta.

Neefectuarea acestor operatii suplimentare necesare (conform Manualului de Utilizare) duce la pierderea garantiei.

Va rugam sa sunati in prealabil pentru programare in vederea preluarii operative a produselor.

Sambata, Duminica si sarbatorile legale sunt de regula zile nelucratoare pentru noi si partenerii nostri.

VA RECOMANDAM: In situatia aparitiei unui defect, in loc sa mergeti la magazin, mergeti DIRECT la sediul celui mai apropiat service, cu un telefon in prealabil pentru programare.

Va facem aceasta recomandare deoarece:

1. Mergand direct la service se clarifica mai usor defectul si se remediaza mai rapid pentru ca exista comunicare directa.

2. In situatia in care defectul va este cert imputabil, va trebui sa achitati costul preluarii produsului de la magazin cu curierul rapid, al constatarii si al returnarii cu curierul rapid la magazin (circa 60 lei+TVA). In situatia neachitarii, produsul iese din garantie si ramaneti si dator! Aceste costuri pot fi reduse la 0 daca mergeti direct la service si agreeati devizul de reparatie negociat cu Service-ul.

3. Desigur ca in situatia in care defectul NU va este cert imputabil, toate costurile remedierii sunt 0 (zero) pentru dvs. in perioada de garantie a produsului.

Pentru orice problema pe care o aveti in legatura cu produsele noastre, va rugam sa ne contactati:

Cristian DAN – Business Development Manager

Tel. de contact: 0727.177.188

Pozele produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare.

Forma, culoarea, marca si specificatia acestora pot diferi fata de produsul comercializat la un moment dat.

Specificatia tehnica curenta se afla inscriptionata pe cutia produsului.

Termostate Inteligente

Aplicatia POER pentru managementul termostatelor inteligente (de camera/zona cat si de radiator) si al detectorului inteligent de gaz se gaseste in magazinele virtuale ale Android si Apple (Google Play si iTunes) si totodata poate fi descarcata scanand QR codurile de mai jos. Aplicatia este GRATUITA, localizata in limba Romana si se afla in permament upgrade al facilitatilor si designului.

Orice problema pe care o intampinati in legatura cu instalarea si setarea acesteia, va rugam sa ne contactati de Luni pana Vineri, intre orele 9:00-17:00 la telefonul de suport 0727.177.188 sau la email: suport@poersmart.ro

De asemenea suntem deschisi oricaror sugestii pentru imbunatatirea acestei aplicatii. Va rugam sa ne impartasiti sugestiile dvs. la email: suport@poersmart.ro

Produsele POER produse NU sunt destinate utilizarii de catre copiii sau tinerii sub 21 de ani. De asemenea, se interzice utilizarea fara a avea cunostinte de manipulare a produselor electrice conectabile la prizele casnice si de precautiile ce trebuie luate in utilizarea acestora. Anumite repere necesita instalare de catre personal autorizat in instalatii de gaze, termice si electrice. NU suntem raspunzatori pentru NICIUN accident sau defect sau consecinte survenite ca urmare a conectarii defectuoase, a instalarii sau a manipularii sau a utilizarii (setarii) necorespunzatoare sau in afara restrictiilor locale privind instalarea si utilizarea unor astfel de produse precum cele furnizate de noi.

ATENTIE! Reglarea temperaturii reprezinta un proces ce se intinde pe o perioada mai lunga de timp. Iata si motivele:
1. Atingerea (manipularea) termostatului in cursul programarii influenteaza temperatura afisata. Inertia in masurarea temperaturii ambientale poate dura chiar si zeci de minute din momentul in care nu mai atingeti termostatul si pana la afisarea corecta a acesteia.
2. Variatia temperaturii (cresterea sau scaderea acesteia) intr-o incapere (zona) chiar si cu 1 grad Celsius poate dura deosebit de mult, in functie de temperatura initiala a zonei, de temperatura exterioara, de diferenta intre temperatura setata si cea existenta, de locatia termostatului fata de sursa de caldura, de marimea camerei (zonei), de capabilitatile tehnice ale sistemului de incalzire deja instalat, etc. Prin urmare, timpul aferent implementarii temperaturii setate de catre termostat poate fi semnificativ.
3. Din utilizare am sesizat ca o diferenta foarte mica de temperatura (chiar si 1 ~ 2 grade Celsius) poate face diferenta intre confortul termic resimtit de o persoana si disconfortul termic. Un reglaj fin al temperaturii ambientale pe durata unei perioade de timp presupune setari succesive si testari succesive ale temperaturii confortabile. Aceasta procedura se poate intinde pe mai multe zile si reprezinta perceptia individuala a fiecaruia asupra confortului termic.
4. Programul individual zilnic (orele de plecare/sosire de acasa) influenteaza de asemenea durata procedurii de setare a temperaturii confortabile.
Prin urmare, reglarea temperaturii optime este un proces indelungat care poate depinde de fiecare individ in parte si nu se poate obtine direct din setarea initiala a produsului ( asa cum vine acesta setat din fabricatie).
Va veti putea bucura deplin de utilitatea produsului de abia dupa ce va simtiti confortabil cu programarea realizata!

Vehicule Electrice cu Giroscop

GIRO COMPANY srl este reprezentant si canal de vanzare OFICIAL al AIRWHEEL in ROMANIA.

Aplicatia Airwheel poate fi descarcata scanand codul QR de mai jos. Aplicatia este GRATUITA si se afla in permament upgrade al facilitatilor si designului.

Orice problema pe care o intampinati in legatura cu instalarea si setarea acesteia, va rugam sa ne contactati de Luni pana Vineri, intre orele 9:00-17:00 la telefonul de suport 0727.177.188 sau la email: suport@airwheel.com.ro

De asemenea suntem deschisi oricaror sugestii pentru imbunatatirea acestei aplicatii. Va rugam sa ne impartasiti sugestiile dvs. la email: suport@airwheel.com.ro

Parola initiala este: 11111111

ATENTIE: Firmware-ul din produsele Airwheel trebuie actualizat pentru a fi compatibil cu Android 6.0 si peste. Pentru a upgrada firmware-ul produsului dvs., va rugam sa procedati astfel:

1. Instalati Aplicatia pe un telefon Android cu versiunea software sub Android 6.0

2. Conectati-va cu produsul dvs. Airwheel.

3. Dupa conectarea reusita, apasati “Setting” si “Firmware Update”.

4. Apasati “Update Check”, apoi butonul “Confirm” din fereastra de solicitare a confirmarii. Aplicatia va incepe update-ul firmware al produsului.

5. Dupa finalizarea update-ului, restartati telefonul si deconectati-l de la produs.

6. In acest moment firmware-ul produsului dvs. a fost updatat si poate si accesat de pe orice telefon cu Android 6.0 si peste.

Airwheel NU este destinat utilizarii de catre copiii sau tinerii sub 12 de ani si fara un antrenament prealabil sau sub supravegherea unui adult.

De asemenea, se interzice utilizarea fara casca de protectie, cotiere, genunchiere, manusi si incaltaminte sport adecvata – in niciun caz espadrile sau sandale.

NU suntem responsabili pentru niciun fel de accident produs ca urmare a utilizarii produsului.

Produsele Airwheel, indiferent de tip, nemanevrate corespunzator, prezinta pericol de ranire grava.

Aveti o mare responsabilitate utilizand acest tip de produs si de aceea va rugam sa va instruiti temeinic inainte de a il utiliza, sa il utilizati avand o atitudine preventiva si mai ales doar dotati cu echipamentele de protectie.