FAQ

INTREBARI FRECVENTE SI RASPUNSURI

1. UNELTE PENTRU GRADINA LIDER, GLADIATOR, SPARTAK, WOODMAN, VOINIC, TOTEM

Intrebarea 0. De ce gama de produse este atat de mica?
Asa cum am mentionat in pagina DESPRE NOI, ne focusam pe o gama redusa de produse dar incercam sa performam in raportul calitate/pret NET in favoarea Clientului. Produsele noastre sunt selectionate ca avand calitate PREMIUM in zona produselor OEM Made in China.

Intrebarea 1. De ce sa pornesc un motoferastrau la un service Autorizat?
Pentru ca tehnicienii din service va vor doza corect lichidele de pornire si va vor ajuta sa cunoasteti mai multe despre modul de utilizare a produsului dvs. Chiar daca serviciul este contra-cost, preturile pentru cunostintele impartasite si lichidele necesare sunt oricum reduse fata de beneficiile ulterioare privind utilizarea produsului.

Intrebarea 2. Am garantie?
DA, aveti 4 ani garantie pe motounelte si 2 ani la cele electrice. Iar garantia la noi chiar se aplica pentru ca ne permitem costurile acesteia in raport cu numarul redus de solicitari. Pentru ca produsele chiar sunt de calitate.

2. TERMOSTATE INTELIGENTE POER

Intrebarea 0. Ce tehnologie utilizati pentru alimentarea termostatelor de radiator?
Incarcarea termoelectrica sta la baza furnizarii curentului de incarcare a acumulatorului incorporat in radiatorul de termostat. Astfel nu mai aveti nevoie de baterii suplimentare pe toata perioada de garantie a produsului de 3 ani dar si dupa. Acumulatorii sunt proiectati sa tina pana la 5 ani in conditiile in care utilizati radiatorul cca 3-5 luni pe an (in sezonul rece).

Intrebarea 1. Ce tip de scurgeri de gaz detecteaza Detectorul de gaz inteligent?
Atat CH4 – gaz natural cat si GLP – amestec de butan (87%) si propan. Diferenta este data de amplasarea acestuia deoarece un tip de gaz este mai usor si se ridica spre tavan iar celalalt este mai greu si coboara spre podea.

3. VEHICULE ELECTRICE CU GIROSCOP – AIRWHEEL

Intrebarea 0. Ce este un giroscop?
Un giroscop este un obiect sferic sau in forma de disc care se poate roti liber in orice directie, intampinand o rezistenta redusa din partea fortelor de frecare. Giroscoapele sunt folosite adesea pentru a ilustra legea de conservare a momentului cinetic sau legea inertiei de rotatie care ne invata ca un obiect aflat in miscare de rotatie în jurul unei axe va continua sa se roteasca in jurul aceleiasi axe pana cand din exterior se va interpune un vector forta care îi va schimba directia de rotatie. Mai multe despre giroscop pe  scientia.ro

Intrebarea 1. Care este diferenta intre seriile Airwheel X si Q?
Raspuns. Seria Airwheel X are o singura roata, pe cand seria Q are 2 roti situate una langa alta, la mica distanta, pe acelasi ax. Aceste solutii constructive prezinta fiecare cateva avantaje/dezavantaje, dupa cum urmeaza: principalul avantaj al seriei Q il reprezinta stabilitate crescuta la echilibrarea stanga-dreapta. Avand 2 roti, deci un echilibru imbunatatit, seria Q este mult mai usor de condus si un pic mai stabila decat seria X, in deplasarea in linie dreapta. Pe de alta parte, seria X prezinta o mai mare flexibilitate in deplasare precum si o mai mare agilitate in deplasare. Recomandam incepatorilor sa inceapa cu seria X si apoi, dupa ce devin mai experimentati, sa treaca la seria Q.

Intrebare 2. Nu sunt sigur ce model/serie ar trebui sa cumpar. Ce imi sugerati?
Raspuns. Seria Airwheel Q are 2 roti apropiate, pe acelasi ax, pe cand Airwheel seria X are o roata. Consideram ca greutatea mai redusa si agilitatea deosebita a seriei X o fac recomandata incepatorilor. In plus, in pachetul ce contine produsele seriei X se gaseste si o banda de antrenament care este deosebit de utila incepatorilor. Mai mult, tot in pachetul ce contine produsele seriei X se afla si 2 roti ajutatoare ce maresc stabilitatea in cursul perioadei de invatare. Pe de alta parte, stabilitatea crescuta a seriei Q poate conta mai mult pentru unii Clienti. Astfel incat va recomandam sa testati ambele variante si sa alegeti ce vi se pare a fi OK pentru dvs.

Intrebare 3. Cum pot fi la curent cu noutatile Airwheel?
Raspuns. Puteti sa va inregistrati pentru a primi aceste noutati pe pagina noastra  www.girocompany.ro

Intrebare 4. Unde pot beneficia de service pentru Airwheel?
Raspuns. GIRO COMPANY, prin reteaua de parteneri de service autorizati, va ofera serviciide reparatii in garantie si post-garantie.

Intrebare 5. Unde pot beneficia de piese de schimb si accesorii pentru Airwheel?
Raspuns. GIRO COMPANY si partenerii sai autorizati va pot furniza atat piese de schimb de origine cat si accesorii pentru Airwheel, avand in stoc aceste repere pentru a va fi furnizate rapid.

Intrebare 6. Cat de repede si ce autonomie au produsele Airwheel?
Raspuns. Toate produsele Airwheel au viteza limitata la maxim 18km/h. Autonomia (distanta parcursa la o incarcare) depinde de mai multi factori precum: modelul/capacitatea acumulatorului (de exemplu seria Airwheel Q are acumulatori de capacitate mai mare decat seria X), greutatea conducatorului, tipul de drum pe care mergeti (in panta sau rampa sau in drept sau cu denivelari, asfalt, nisip sau pamant, etc.), stilul de conducere, temperatura ambientala, etc. Orientativ seria X are o autonomie de cca. 15km, seria Q cca. 23km, seria S cca. 30km – la o incarcare.

Intrebare 7. Cat dureaza incarcarea acumulatorului?
Raspuns. Si acesta depinde de model/capacitatea acumulatorului, de temperatura ambientala precum si de starea de incarcare/descarcare a acumulatorului cand acesta este pus la incarcat. Manualul de Utilizare va furnizeaza in detaliu informatii cu privire la durata de incarcare. Ca si informatie generala, am putea spune ca pentru seria X, timpul de incarcare este de 1-2 ore, pentru seria Q, 2-3 ore iar pentru seria S, 5-6 ore.

Intrebare 8. La cate cicluri de incarcare-descarcare complete rezista acumulatorii?
Raspuns.  Produsele originale Airwheel utilizeaza acumulatori de calitate, Made in Japan. Acestia dureaza peste 1,600 cicluri. Imitatiile Airwheel au acumulatori de calitate redusa care nu rezista cateva zeci de cicluri de incarcare-descarcare. Acumulatorii originali Airwheel nu prezinta risc de supraincalzire, explozie sau scurgeri toxice.

Intrebare 9. Ce reprezinta capacitatile 132Wh, 170Wh sau 260Wh?
Raspuns. Aceste valori reprezinta capacitatea acumulatorului exprimata in Watt pe ora. Acest numar va da o informatie rapida despre autonomia produsului. O regula simpla spune ca 132Wh va permit o utilizare de cca. 1-2 ore in functionare continua, 170Wh va permit cca. 2-3 ore de functionare continua iar 260Wh va permit cca. 4 ore de functionare continua. Atentie, autonomia este serios afectata de conditiile de utilizare, asa cum va informam mai sus si dupa cum este prezentat detaliat in Manualul de Utilizare.

Intrebare 10: Cati Wh sa aleg?
Raspuns. Puterea motorului produselor Airwheel permite deplasarea unei persoane de 120kg (maxim) cu viteza maxima de 18km/h,  putand urca o panta de maxim 15° (conducatorii sub 60 kg pot urca pante de pana la 18°). Prin urmare nu ar trebui sa puneti prea mare accent pe acest aspect. Eventual va puteti achizitiona un incarcator suplimentar care va poate mari autonomia considerabil – de exemplu puteti incarca Airwheel si la serviciu si in acest fel va dublati autonomia.

Intrebare 11. Am vazut ca sunt site-uri care vand Airwheel la un pret mai mic. De ce?
Raspuns. Pe scurt, mai mult ca sigur nu sunt produse originale Airwheel. Sunt multe site-uri care vand imitatii, chiar daca utilizeaza poze in care apare un produs original Airwheel. Fara exceptie, calitatea lasa de dorit. Ceea ce veti primi achizitionand pe aceste site-uri, in mare majoritate a cazurilor inseamna un  produs de slaba calitate, cu probleme de design si constructie (de exemplu am vazut cazuri in care pedalele erau nefinisate si raneau grav utilizatorul), cu stabilitate redusa, cu acumulatori de slaba calitate si care prezinta riscuri grave in functionare. Am vazut inregistrari in care utilizatorul cade deoarece brusc alimentarea motorului cedeaza in mers, explozii ale acumulatorilor si alte situatii grave. Vezi rechemarile din USA: Recalls of hoverboards in USA

Produsele Airwheel originale au un finisaj de calitate, un controller giroscopic performant, acumulatori de calitate de origine Japonia, precum si motoare de calitate ce utilizeaza levitatia electromagnetica. Ele vin cu garantie 24 luni la produs si 12 luni la acumulatori.

In plus, produsele originale Airwheel respecta legislatia UE in domeniu, fiind atent verificate si conforme cu cerintele UE si trecand toate testele de siguranta si conformitate cerute pentru a permite intrarea in UE a unui asemenea produs. Incarcatoarele sunt de asemenea certifcate CE si pot fi utilizate in reteaua de elecricitate din Romania si UE.

Va recoamndam ca in situatia in care va hotarati sa achizitionati un produs Airwheel, achizitionati originalul de la noi!